Ελλάδα|21.08.2024 15:10
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 60χρονος που επιτέθηκε στο διευθυντή του Ιπποκράτειου
NewsroomΓια διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και απλή σωματική βλάβη σε βάρος του διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τούμπας - Τριανδρίας ένας 60χρονος άνδρας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 60χρονος, αφού εισήλθε στο νοσηλευτικό ίδρυμα και παρέμεινε ως συνοδός, διατάραξε την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Στις παροτρύνσεις του προσωπικού να αποχωρήσει από τον χώρο αντέδρασε έντονα και τραυμάτισε, με χρήση σωματικής βίας, 58χρονο υπάλληλο του νοσοκομείου.
Η απόφαση του εισαγγελέα
Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και απλή σωματική βλάβη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμη
- Το ethnos.gr στην Ψάθα: Καμένα σπίτια, συνεχείς αναζωπυρώσεις και νύχτα αγωνίας
- Η ιστορία του Δανού πιλότου που σκοτώθηκε στην Ψάθα - Είχε 9.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του
- Από ήρωας πρόσφυγας, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας στην Κυψέλη - Το προφίλ του 26χρονου
- Η τεχνητή νοημοσύνη στο στόχαστρο: Γιατί τα data centers έγιναν πολεμικός στόχος