Ελλάδα|28.08.2024 13:38
Σαλαμίνα: Άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει 20χρονη σε ερημική παραλία
NewsroomΣυνελήφθη 35χρονος στη Σαλαμίνα, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει 20χρονη λουόμενη. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας σε ανοργάνωτη παραλία στο Αιάντειο.
Ο 35χρονος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά την προσέγγισε την κοπέλα και απείλησε να τη βιάσει. Η νεαρή έντρομη έπεσε στη θάλασσα και προσπάθησε να απομακρυνθεί, κολυμπώντας, αλλά ο άνδρας την ακολούθησε.
Λουόμενος που είδε όσο συνέβαιναν παρενέβη για να σώσει την κοπέλα.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει δημοσιευτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέει στον 35χρονο να αφήσει ήσυχη την κοπέλα και την καλεί να βγει στην ακτή.
Διαβάστε ακόμη
- «Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
- Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
- «Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία