Χαλάνδρι: Στο «μικροσκόπιο» βίντεο από την επεισοδιακή κλοπή ΑΤΜ
NewsroomΣκηνές ταινίας δράσης του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/10) στο Χαλάνδρι.
Άγνωστοι δράστες προσέγγισαν υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ επί της οδού Ηρακλείτου και αφαίρεσαν ΑΤΜ από την πρόσοψη. Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και στο οποίο καταγράφονται οι ύποπτες κινήσεις ενός οχήματος και ενός γερανού, κοντά στο σημείο.
Προηγήθηκε κλοπή ενός ΙΧ και ενός γερανού
Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν κλέψει νωρίτερα ένα ΙΧ και έναν γερανό και στη συνέχεια έδεσαν το ΑΤΜ στον γερανό, το ξήλωσαν ολόκληρο από την πρόσοψη του σούπερ μάρκετ και το φόρτωσαν στο όχημα.
Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από αστυνομικό της Ασφάλειας, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξη. Τελικά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του γερανού, ο οποίος έπεσε πάνω σε δέντρο και ακινητοποιήθηκε. Στη συνέχεια οι δράστες εγκατέλειψαν το σημείο και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
- Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
- Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
- Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
- Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε