Ελλάδα
|
03.10.2024 19:31
Πυροσβεστική: 32 φωτιές το τελευταίο 24ωρο
NewsroomΣτις 32 έφτασαν οι αγροτοδασικές φωτιες που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη χώρα σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Οι 30 εξ΄αυτών αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη δύο. Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα σε Λάρισα, Κοζάνη, Αχαϊα, Ζάκυνθο, Ρόδο, Ροδόπη και Ξάνθη.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης