Ελλάδα|09.10.2024 22:45
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο
NewsroomΜάχη για τη ζωή του δίνει ένας 17χρονος από τα Χανιά Κρήτη, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός για άγνωστη λόγο – έχασε τον έλεγχο του οχήματός και έπεσε σε στύλο.Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβα τον 17χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια τον μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Διαβάστε ακόμη
- Μάχη στο υπουργείο Υγείας για να βρεθεί προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα κενά στα νησιά
- Από τη Γάζα στα Τέμπη: Η εποχή της ατιμωρησίας είναι εδώ και η Ελλάδα στις «μαύρες σελίδες» της Διεθνούς Αμνηστίας
- Η άφιξη της φορτωμένης με βόμβες Κοβέσι, ο πονοκέφαλος που προκαλούν δεκάδες βουλευτές στον Μητσοτάκη και ο μικρός «πάγκος» που έχει η ΝΔ
- Το… μασάζ στους «γαλάζιους» βουλευτές πριν την ψηφοφορία για την άρση των ασυλιών