Ελλάδα|17.10.2024 09:18
Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες - Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού
NewsroomΠέντε τραυματίες, ένας εκ των οποίων βαριά, είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/10) σε περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το τροχαίο έγινε γύρω στις 23:00, όταν αυτοκίνητο που κινείτο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού.
Από τη σφοδρή πρόσκρουση, τραυματίστηκαν τα πέντε άτομα που επέβαιναν στο όχημα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής, η οποία απεγκλώβισε τρία άτομα.
Διαβάστε ακόμη
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»