Κοζάνη: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις ανιχνευτών μετάλλων - «Τα μυστικά της Γης μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου»
NewsroomΑυξήσεις στις πωλήσεις των ανιχνευτών μετάλλων παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, καθώς η αναζήτηση χρυσού με ανιχνευτές εξακολουθεί να απασχολεί μέχρι και σήμερα πολλούς ανθρώπους!
«Αν υπάρχουν χρυσές λίρες θα τις βρουν τα μηχανήματα»
Μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, ο ιδιοκτήτης Ιδιωτικής Εταιρίας Ανιχνευτών μετάλλων, Γιώργος Πολατίδης είπε «Η Ελλάδα δεν ξέρω αν έχει χρυσό όμως παντού κρύβονται μυστικά μέσα στην Γή. Αγοράζουνε ανιχνευτές μετάλλων για να ψάξουν ιστορίες χαμένες από τον εμφύλιο, από την οθωμανική αυτοκρατορία, χρήματα που και ακόμα κρύβονται μέσα στα σπίτια. Αν υπάρχουν χρυσές λίρες θα τις βρουν τα μηχανήματα γιατί τα μηχανήματα έχουν τεχνολογία, τεχνοδοσία και καινοτομία. Είναι πολύ εξειδικευμένα στις μέρας μας ενώ τα παλιότερα μηχανήματα δεν μπορούσαν να βρούνε γιατί δεν στέλναν πολλές συχνότητες. Οι πωλήσεις έχουν ανέβει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια γιατί ψάχνουν και μερικοί για να βγάλουν και ένα μεροκάματο στις παραλίες».
Το τυχερό «μπιπ»
Και συνέχισε ο κ. Πολατίδης «Σκυλί που κυνηγάει κάποια στιγμή θα πιάσει το θήραμα. Όσο έχεις ελπίδες να κυνηγάς ένα τυχερό «μπιπ» που μπορεί μα κάνει το μηχάνημα και να αλλάξει όλη η ζωή σου. Η τιμή των μηχανημάτων ξεκινάν από 200 ευρω και φτάνουν τις 7.000 ευρώ».
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI