Ελλάδα|23.10.2024 17:51
Απεργία ΠΝΟ: Ξανά δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί
NewsroomΗ Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) προχωρά στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της, με προκήρυξη νέας, 48ωρης απεργίας στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2024.
Τα αιτήματα των ναυτικών
Έτσι, και το ερχόμενο διήμερο, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, μετά τη διήμερη απεργία που διήρκησε από τις 22 έως και τις 23 του μήνα. Μεταξύ άλλων οι ναυτικοί ζητούν την κατάργηση του Ν.41/50, άμεση τροποποίηση του άρθρου για τη τετράμηνη δρομολόγηση των Ε.Γ/Ο.Γ, Ταχυπλόων Πλοίων, την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με αύξηση 12% και την επιβολή επτάμηνης υποχρεωτικής δρομολόγησης.
Διαβάστε ακόμη
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»