Ελλάδα|25.10.2024 14:25
Συναγερμός στην Πάτρα: Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια - Λιποθύμησε στην τάξη
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στην Πάτρα μετά από κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια, με αποτέλεσμα το κλείσιμο δύο σχολείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στη διάρκεια του μαθήματος, το κορίτσι λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η μαθήτρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με μηνιγγίτιδα όπως προέκυψε από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη.
Οι γιατροί ενημέρωσαν άμεσα την σχολική μονάδα που αποφάσισε για προληπτικούς λόγους να κλείσει το σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 6ο το 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας.
Διαβάστε ακόμη
- Πυρομαχικά 5,6 δισ. δολαρίων χρησιμοποίησε μέσα στις πρώτες δύο ημέρες του πολέμου στο Ιράν ο στρατός των ΗΠΑ
- Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
- Άφαντος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Τα σενάρια πίσω από την εξαφάνιση του νέου ηγέτη του Ιράν
- Χρυσοί Σκούφοι 2026 - Τα βραβευμένα εστιατόρια και όσα είπαν οι περιχαρείς σεφ στο ethnos.gr