Κρήτη: Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε τα ναρκωτικά και τα χρήματα - Τα είχε κρύψει σε τάπερ
NewsroomΈνας 52χρονος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο Ηράκλειο, καθώς ο αστυνομικός σκύλος «ΜΑΣΚ» εντόπισε ναρκωτικά και χρήματα.
Προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του
Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν άνδρες του λιμενικού σώματος – αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που είχαν σε βάρος του 52χρονου – προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «ΜΑΣΚ».
Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν κλώνοι χασίς, ένας πλαστικός θρυμματιστής, ένα taser, ένα μαχαίρι, ένα γκλοπ, λαθραία τσιγάρα καθώς και 11.950 ευρώ τα οποία τα είχε κρύψει μέσα σε πλαστικό τάπερ.
Οι κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στη μονάδα τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ το χρηματικό ποσό πρόκειται να κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
- Το γενικό σιωπητήριο κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για Παναγόπουλο και Στρατινάκη, η Επιτροπή Διεύρυνσης της Χαρ. Τρικούπη και οι βουλευτές που πήγαν στον Τσίπρα
- Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε σε συντριβάνι στην Καλλιθέα - Το επανέφεραν οι γιατροί
- Εκπνέει η προθεσμία του υπουργείου Παιδείας προς το ΑΠΘ - Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ζητά ελαστικά βλήματα
- Ξεκινά βδομάδα με διαδοχικές κακοκαιρίες: Ο καιρός την Τσικνοπέμπτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη