Ελλάδα|02.11.2024 08:07
Τραγωδία στην Καλαμάτα: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στην Καλαμάτα, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε μια απανθρακωμένη γυναίκα.
Λίγο μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου (2/11) ξέσπασε φωτιά στις Εργατικές Κατοικίες της Αγίας Τριάδας. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες που μπήκαν στο διαμέρισμα, να αντικρίζουν μια απανθρακωμένη γυναίκα, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.
Όπως ανέφεραν γείτονες, πριν ξεσπάσει η φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το διαμέρισμα ακούστηκε μια έκρηξη και θεωρούν ότι εξερράγη η μπουκάλα οξυγόνου που χρησιμοποιούσε αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.
Διαβάστε ακόμη
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Οι γείτονες άκουγαν τις κραυγές, ομολόγησε ο σύζυγος της 39χρονης - Το χρονικό
- Πάτρα: Δεν λειτουργούσε η κάμερα στο κράνος του 52χρονου - «Καρμανιόλα» το σημείο του τροχαίου
- Καφές... σκέτη πίκρα: Συνεχείς αυξήσεις στο κόστος - «Άλμα» 80% στην πρώτη ύλη
- Βίκυ: Το κουτάβι που κάποιοι ήθελαν να θανατώσουν, σήμερα μας μαθαίνει τι σημαίνει δύναμη