Χολαργός: Συνελήφθη 34χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς
Γιάννης ΖιάκαςΣυνελήφθη καταδικασμένος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση και είχε αποφυλακιστεί, το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10) επιτέθηκε στο θείο του με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του στον Χολαργό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 84χρονου.
Ο 84χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 34χρονο το απόγευμα της Παρασκευής (1/11).
Η βαριά ποινή και η αποφυλάκισή του
Στον 34χρονο, ο οποίος ήταν καταδικασμένος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 80 ετών και 18 μηνών και αποφυλακίστηκε στα οχτώ χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε εμπλακεί σε πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στην περιοχή της Πεύκης το 2011 ενώ αποτυπώματά του είχαν βρεθεί σε γιάφκα της συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.
- Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς της
- Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»