Χολαργός: Συνελήφθη 34χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς
Γιάννης ΖιάκαςΣυνελήφθη καταδικασμένος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση και είχε αποφυλακιστεί, το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10) επιτέθηκε στο θείο του με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του στον Χολαργό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 84χρονου.
Ο 84χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 34χρονο το απόγευμα της Παρασκευής (1/11).
Η βαριά ποινή και η αποφυλάκισή του
Στον 34χρονο, ο οποίος ήταν καταδικασμένος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 80 ετών και 18 μηνών και αποφυλακίστηκε στα οχτώ χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε εμπλακεί σε πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στην περιοχή της Πεύκης το 2011 ενώ αποτυπώματά του είχαν βρεθεί σε γιάφκα της συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες