Ελλάδα|24.11.2024 12:12
Χίος: Μπαλκόνι κατέρρευσε και έπεσε σε αυλή σχολείου
NewsroomΠολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη Χίο, καθώς αποκολλήθηκε τμήμα μπαλκονιού πολυκατοικίας και… προσγειώθηκαν στην αυλή του 3ου Γυμνασίου.
Το περιστατικό έγινε την Τετάρτη (20/11) και άμεσα η διεύθυνση του σχολείου απέκλεισε τον χώρο. Στο σημείο βρέθηκε και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, προκειμένου να διαπιστωθεί το τι έχει συμβεί, σύμφωνα με το chiosin.gr.
Η διευθύντρια του σχολείου, Καλλιρόη Χαλλιορή, τόνισε ότι δεν ήταν ώρα διαλείμματος και δεν υπήρχαν μαθητές, αλλά ούτε και εκπαιδευτικοί, στο προαύλιο του 3ου Γυμνασίου.
Διαβάστε ακόμη
- «Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
- Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
- Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
- Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε