Κρήτη: Συνελήφθη και η μητέρα του γαμπρού με τα ναρκωτικά
NewsroomΣτη σύλληψη και της μητέρας του γαμπρού με τα ναρκωτικά προχώρησε η αστυνομία, μετά την επιχείρηση που έγινε στο Κοκκίνη Χάνι.
Τι εντόπισε η ΕΛΑΣ
Στην κατοχή του 36χρονου και της 62χρονης βρέθηκαν ναρκωτικά, φυσίγγια, μετρητά και αρχαιολογικά ευρήματα. Σημειώνεται ότι ο άντρας συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να βαφτίσει το παιδί του, με την ΕΛΑΣ να τον συλλαμβάνει μαζί με τη μητέρα του για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων, αλλά και του νόμου περί αρχαιοτήτων.
Κατά την έρευνα που έγινε στο Κοκκίνη Χάνι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 132 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 2 ζυγαριές ακριβείας, αμφορέας, αγαλματίδιο, το χρηματικό ποσό των 3.550 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.
Οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, με την όλη υπόθεση να είναι υπό διερεύνηση.
- Μαίνεται η κακοκαιρία στην Κρήτη: Μηχανήματα του Στρατού στα Ζωνιανά - Καταστράφηκαν σπίτια, δρόμοι, μονάδες
- Αρχαιολογικό μυστήριο 1.400 ετών: Άγρια δολοφονία Αγγλοσάξονα με ένα χτύπημα στον λαιμό
- Οργή κατοίκων στη Ρώμη για την... κατάληψη από αμαξίδια γκολφ - Γιατί η Αιώνια Πόλη τραβάει «γραμμή»
- Χαλαρή τύπισσα πέφτει από 8 ορόφους σε στέγη, ανακάθεται και σκρολάρει στο κινητό - Δείτε βίντεο