Κρήτη: Μαθητές μέθυσαν σε χοροεσπερίδα του σχολείου - Μια σύλληψη
NewsroomΜία ακόμα περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αρχές της Κρήτης.
Στο Κέντρο Υγείας κατέληξαν οι ανήλικοι
Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν σε κέντρο διασκέδασης της Μεσαράς ένα σχολείο είχε οργανώσει την χοροεσπερίδα του. Κάτω από άγνωστες, ακόμα, συνθήκες οι μαθητές κατάφεραν και προμηθεύτηκαν ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα τρεις ανήλικοι να το καταναλώσουν και να μεθύσουν.
Οι μαθητές, ηλικίας 14, 16 και 17 χρόνων, ένιωσαν έντονη ζαλάδα και αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθούν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.
Οι γιατροί περιέθαλψαν τους ανήλικους και δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο. Παράλληλα, ενημερώθηκε και η αστυνομία που πήγε στο κέντρο διασκέδασης και συνέλαβε τον 52χρονο υπεύθυνο του καταστήματος.
- Αγροτική πανστρατιά στη Νίκαια: Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στη σύσκεψη των μπλόκων - «Είμαστε όλοι μαζί, δεν πάμε στο Μαξίμου για τσάι»
- Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος
- Αποζημίωση 40 εκατ. από την Johnson & Johnson: Δικαιώθηκαν γυναίκες για το καρκινογόνο βρεφικό ταλκ
- Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο