Ελλάδα|25.11.2024 19:52
Χολαργός: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 12χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ ενώ οδηγούσε πατίνι
NewsroomΒγήκε από τη ΜΕΘ ο 12χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ με το πατίνι του στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού.
«Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη»
Όπως είπε ο πατέρας του στο Star το παιδί μετά από είκοσι μέρες βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων και νοσηλεύεται πλέον σε θάλαμο. «Οι γιατροί μου είπαν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Όπως μου είπαν έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να βγει από το νοσοκομείο το παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα που χτύπησε το παιδί με το αυτοκίνητο της, επιμένει πως πέρασε το φανάρι με πράσινο.
Τόνισε τέλος ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει πως η οδηγός πέρασε κόκκινο φανάρι και το παιδί περνούσε από τη διάβαση πεζών, κανονικά με αναμμένο το πράσινο.
Διαβάστε ακόμη
- Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
- «Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου