Αποτάχθηκαν οι δυο Γερμανοί στρατιωτικοί που κατέβασαν την ελληνική σημαία
NewsroomΒαριά «καμπάνα» έπεσε στους δυο Γερμανούς στρατιωτικούς η απόφασή τους να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στον Σταυρό Ακρωτήριου και να ανεβάσουν την γερμανική.
Μόλις επέστρεψαν στην Γερμανία μετά την καταδίκη τους από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή, ήρθαν αντιμέτωποι με τις γερμανικές στρατιωτικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr και οι δύο - που είναι υπαξιωματικοί των Γερμανικών ειδικών δυνάμεων – αποτάχτηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς κρίθηκε πως η πράξη τους είχε πολύ μεγάλη βαρύτητα και αποφασίστηκε η παραδειγματική τιμωρία τους για να μην επαναληφθεί.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα έχει επανειλημμένως ζητήσει συγνώμη εκ μέρους της Γερμανικής κυβέρνησης για το περιστατικό.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών