Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και καρφώθηκε στις μπάρες
NewsroomΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/12) στην περιμετρική οδό της Πάτρας, κοντά στην έξοδο του Μιντιλογλίου.
Οδηγός νταλίκας, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και το όχημά του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας -ενώ ήδη είχε «διπλώσει»- και καρφώθηκε στις μπάρες.
Ο οδηγός αφού είδε ότι πήγαινε στις μπάρες… πήδηξε έξω από το όχημα. Πάνω στην νταλίκα έπεσε ένα αυτοκίνητο ευτυχώς όμως δεν υπήρξε τραυματισμός από το ΙΧ. Αντίθετα ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε.
Εκτροπή της κυκλοφορίας
Στο σημείο η κυκλοφορία ήταν αυξημένη αλλά για καλή τύχη όλων εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε άλλο όχημα στο αντίθετο ρεύμα και έτσι η νταλίκα πρώτα έπεσε στις μπάρες και στη συνέχεια το ΙΧ έπεσε πάνω της.
Σύμφωνα με το tempo24.news, έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλιά εθνική Πατρών Πύργου, ενώ τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.
- Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
- Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
- Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
- Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό