Ιωάννινα: Κατήγγειλε ότι του έκλεψαν το ΙΧ για να πάρει αποζημίωση - Αποδείχθηκε ότι είπε ψέματα
NewsroomΈνας άνδρας συνελήφθη από την ΕΛΑΣ στα Γιάννενα, γιατί κατήγγειλε ψευδώς ότι του έκλεψαν το ΙΧ, προκειμένου να λάβει αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.
Συγκεκριμένα, με βάση την ενημέρωση της αστυνομίας, ο εν λόγω άντρας έκανε ψευδή καταγγελία στην υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, αναφέροντας ότι άγνωστοι του αφαίρεσαν το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην πόλη.
Η αστυνομία άμεσα άρχισε να αναζητεί το ΙΧ και εν τέλει αστυνομικοί το εντόπισαν να κινείται στα Ιωάννινα. Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι εντός του αυτοκινήτου επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, που προηγουμένως είχε καταγγείλει την κλοπή του οχήματα.
Η έρευνα της αστυνομίας έδειξε ότι ο εν λόγω άνδρας ήθελε να λάβει αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία και για αυτό προχώρησε στην καταγγελία απώλειας του οχήματός του. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Ιωαννίνων.
- Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά… σκότωσε τον άντρα της: Η υπόθεση που συγκλόνισε την προπολεμική Αθήνα - Κατάσκοπος των Ιταλών η σύζυγος!
- Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
- Εξαφάνιση 16χρονης από Πάτρα: Το οικογενειακό περιβάλλον στο μικροσκόπιο των Αρχών