Ελλάδα|04.01.2025 11:35
Βάρη: Τρόμος για ζευγάρι ηλικιωμένων – Τους απείλησαν με μαχαίρι και όπλα και απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα
NewsroomΤον φόβο και τον τρόμο έζησε το βράδυ της Παρασκευής (3/1) ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Βάρη, όταν άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι τους, υπό την απειλή όπλων και να τους ληστέψουν.
Συγκεκριμένα, πέντε δράστες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, κατάφεραν να μπουν στο προαύλιο χώρο της μονοκατοικίας και να αιφνιδιάσουν την 69χρονη η οποία βρισκόταν εκεί.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, την οδήγησαν μέσα στο σπίτι, όπου βρισκόταν και ο 71χρονος σύζυγός της και υπό την απειλή όπλων και αιχμηρών αντικειμένων άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ καθώς και ρολόγια και κοσμήματα.
Οι δράστες διέφυγαν αφού άρπαξαν την λεία τους, με τις Αρχές να διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό τους.
Διαβάστε ακόμη
- Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
- Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 3 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
- Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και το deal για τα Goody's
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»