Ελλάδα|20.01.2025 07:21
Παλαιό Φάληρο: Θρίλερ με τον νεκρό άνδρα σε τουαλέτα καταστήματος - Φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο
NewsroomΝεκρός στο κατάστημα των τυχερών παιχνιδιών που διατηρούσε στο Παλαιό Φάληρο εντοπίστηκε ένας άνδρας 60 ετών με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι άγνωστος τον σκότωσε προκειμένου να πάρει χρήματα από την ταμειακή μηχανή.
Το πτώμα του 60χρονου άνδρα εντοπίστηκε από μια γυναίκα, η οποία μπήκε στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. Κοντά στον νεκρό άνδρα εντοπίστηκε ένα ρόπαλο και μια καραμπίνα, με τον ίδιο να φέρει τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.
Στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ληστεία που εν τέλει κατέληξε σε δολοφονία του ιδιοκτήτη του καταστήματος ΟΠΑΠ.
Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει αποκλείσει την πρόσβαση στον χώρο, προκειμένου να διεξάγει έρευνες και να εξακριβωθεί το τι έχει συμβεί.
Διαβάστε ακόμη
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε