Τρομακτικές εικόνες στην Εθνική Οδό: Νταλίκα ανετράπη στη Φθιώτιδα και τυλίχτηκε στις φλόγες
NewsroomΜεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε πυρκαγιά σε φορτηγό στο 132ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, μεταξύ Αταλάντης και Μαλεσίνας, στο ύψος της διασταύρωσης με τον παράδρομο του Θεολόγου το βράδυ της Δευτέρας (20/1).
Κατάφερε να σωθεί ο οδηγός
Το όχημα εξετράπη της πορείας του στο ρεύμα προς Λαμία. Παρότι αρχικά γινόταν λόγος για τραγικό θάνατο του οδηγού, εκείνος ευτυχώς κατάφερε τελευταία στιγμή να απεγκλωβιστεί και να σωθεί. Το φορτίο του ήταν χλωρίνες, απορρυπαντικά κι άλλα εύφλεκτα υλικά και γι’ αυτό παραδόθηκε γρήγορα στις φλόγες.
Προκειμένου να διευκολυνθεί η προσέγγιση του τόπου του δυστυχήματος, η ΕΛΑΣ ξεκίνησε την ίδια ώρα εκτροπή της κυκλοφορίας από τη διασταύρωση Θεολόγου έως τον κόμβο της Τραγάνας, μέσω του παραδρόμου. Μαζί για τη σήμανση του δρόμου και όχημα της Νέας Οδού.
- Σοκ στην Κρήτη: Παρέσυρε την σύζυγό του με το αυτοκίνητο ενώ μέσα ήταν τα παιδιά τους
- Γιατί μαχητικά αεροσκάφη πετάνε πάνω από την Αθήνα - Δείτε φωτογραφίες
- Το βίντεο με τα ατελείωτα ράντζα στο Αττικόν και η απάντηση Γεωργιάδη - «Δεν φταίω εγώ»
- Απίστευτο τροχαίο: Μοτοσικλέτα κατέληξε κρεμασμένη σε φανάρι - «Ήταν σαν να έβλεπα ταινία»