Λάρισα: Νέος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό του 39χρονου – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία
NewsroomΣυνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου αγνοούμενου, Βασίλη Καλογήρου από τη Λάρισα, στην περιοχή του ποταμού Πηνειού.
Μέχρι στιγμής, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους εικόνες από κάμερα ασφαλείας, στις οποίες φαίνεται να περπατά προς το ποτάμι, καθώς και διάφορες καταθέσεις πολιτών.
Σύμφωνα με τη larissanet.gr σήμερα αναμένεται να βρεθεί στη Λάρισα ο κ. Τσούκαλης ο οποίος σε ανάρτηση του χθες στα κοινωνικά δίκτυα έκανε λόγο για «χλωμά σενάρια» προσθέτοντας πως ο παράγοντας Πηνειός ποταμός εξακολουθεί να είναι «στο κάδρο».
Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ
Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον Πηνείο και η ΕΜΑΚ που επιχειρεί έχει επιστρατεύσει drone και ειδική συσκευή Sonar προκειμένου να «χτενίσει» την περιοχή. Σύμφωνα με την περιγραφή από το Silver Alert για τον Βασίλη Καλογήρου την ημέρα που εξαφανίστηκε: Έχει καστανά μαλλιά με φαλάκρα κορυφής, πράσινα μάτια, ύψος 1,79μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σκούρο μπουφάν τύπου παρκά, σκουρόχρωμη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας χρώματος θαλασσί με κοκάλινο σκελετό.
- Μαραζώνει το ΕΣΥ: Μαζικές αποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια - 20.000 κενά σε οργανικές θέσεις
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη για οικονομία, ενέργεια και Στενά του Ορμούζ - Αύριο η συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών
- Πώς η παραίτηση Κεντ γίνεται τροχοπέδη για τον Τραμπ ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών
- Η ακρίβεια που μεταδίδεται παντού και στα πάντα, η δικαστική κίνηση που «ψήνει» ο Σαμαράς για τις υποκλοπές και η άγρια κόντρα μεταξύ Δούκα και Χριστοδουλάκη