Πάτρα: Στο χειρουργείο 14χρονο κορίτσι που έπεσε από βυτιοφόρο
NewsroomΠολύ κρίσιμες είναι οι τρέχουσες ώρες για ένα 14χρονο κορίτσι που έπεσε από βυτιοφόρο στο Καλαμάκι Αχαΐας.
Η ανήλικη κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με συμμαθητή της ανέβηκε από την πίσω σκάλα στο βαρύ όχημα, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο. Σύμφωνα με το Tempo24, το κορίτσι νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας και μπαίνει στο χειρουργείο, παλεύοντας για τη ζωή της.
Πώς συνέβη το πολύ σοβαρό ατύχημα
Με βάση τις ίδιες πηγές, η ανήλικη πήδηξε από το όχημα ενώ το βυτιοφόρο βρισκόταν εν κινήσει και ενώ ο οδηγός δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Αποτέλεσμα αυτού, η 14χρονη να πέσει με το κεφάλι στο οδόστρωμα.
Ο οδηγός συνελήφθη, δήλωσε συντετριμμένος και κατέθεσε ότι δεν είχε καταλάβει τι συνέβη, αφού στο σημείο του ατυχήματος επικρατεί σκοτάδι. Οι γονείς του κοριτσιού δεν θέλησαν να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του.
- Pizza Fan: Η φοροδιαφυγή-μαμούθ άνω των 25 εκατ. ευρώ, το «ντου» σε 100 καταστήματα και οι 21 συλλήψεις
- Στημένα στο μπάσκετ: Μετρητά με το... τσουβάλι, σφυρίγματα α λα καρτ και αθλητικό «τσιφλίκι»
- Σχολικά δρομολόγια: Το τίμημα του κακού σχεδιασμού πληρώνουν οι μαθητές - 127 δρομολόγια στα... αζήτητα
- Το μήνυμα Μαξίμου σε Σαμαρά με Γεραπετρίτη, ο αθυρόστομος Καλογερόπουλος και η επόμενη ένταξη στο ΠΑΣΟΚ