Αξιωματικός της πυροσβεστικής πήγε να βάλει τέλος στη ζωή της - Καταγγέλλει «καψόνια» μετά από οικογενειακή τραγωδία
Όσα αποκαλύπτει η ίδια πως περνά μετά τον θάνατο του αδερφού της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αξιωματικός της Πυροσβεστικής απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή της πριν λίγες μόλις μέρες, προσπαθώντας να πέσει από ταράτσα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Η ίδια καταγγέλει πως υφίσταται δυσμενή μεταχείριση μετά από οικογενειακή τραγωδία.
Σύμφωνα με όσα έφερε στο φως το «OPEN Τώρα», συνάδελφοί της την απέτρεψαν τελευταία στιγμή και κατόπιν οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, από όπου εξήλθε λίγο αργότερα.
Όσα μαρτυρικά ισχυρίζεται ότι περνά το ζευγάρι
Ωστόσο, ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για το μαρτύριό της, αφού αυτό ξεκινά πριν χρόνια και συγκεκριμένα όταν έχασε τον αδερφό της, ο οποίος ήταν επίσης πυροσβέστης και σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος με υπαιτιότητα του Σώματος, όπως απεδείχθη στα δικαστήρια.
Η οικογένεια αποζημιώθηκε μεν, όμως αξιωματικοί της Πυροσβεστικής καταγγέλλονται ότι έβαλαν στο «μάτι» τη γυναίκα, καθώς και τον σύζυγό της. Από τότε μέχρι σήμερα φέρεται να κάνουν δύσκολη τη ζωή του ζευγαριού.
Με βάση τα όσα ήρθαν στη δημοσιότητα από το OPEN, τελευταία εξέλιξη φέρεται να είναι μια δυσμενής μετάθεση της αξιωματικού, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην υπηρεσία ο ΑμεΑ σύζυγός της, που κινείται με αναπηρικό καροτσάκι.
Νέα «βόμβα» Τραμπ στον Λευκό Οίκο: Απέλυσε την εκπρόσωπο Τύπου των... τριών ημερών
Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια
«Φρενίτιδα» για το iPhone Duo: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα αποθέματα
«Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας Καλαμάτας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



