Ελλάδα|22.01.2025 11:06
Φωτιά σε σπίτι στο Μενίδι - Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος
NewsroomΤραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (22/1) σε ισόγεια κατοικία, επί της οδού Πίστεως, στο Μενίδι.
Περίοικοι ειδοποίησαν για τις φλόγες και στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής. Όταν η φωτιά αντιμετωπίστηκε, οι πυροσβέστες μπήκαν στο ακίνητο και βρήκαν νεκρό, απανθρακωμένο, έναν ηλικιωμένο άνδρα. Στο σημείο είναι έντονη η αστυνομική παρουσία, ενώ την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η Πυροσβεστική.
Διαβάστε ακόμη
- Καμπανάκι για τον ελληνικό τουρισμό: Πτώση έως 10%, φθηνότερα πακέτα και αγωνία για τη σεζόν
- H δύσκολη «μάχη» της καθημερινότητας για την κυβέρνηση - Σε ποιους τομείς ρίχνει το βάρος και γιατί
- Κυψέλη: «Παγωμένος» από τον Μάιο ο μετροπόντικας μετά τις ρωγμές - Τι απαντούν Ταχιάος και Ελληνικό Μετρό
- Σύγκρουση μηχανοδηγών - Hellenic Train για την αργία δύο εργαζόμενων πριν βγει το πόρισμα για τη φωτιά που έμεινε κρυφή