Άγιος Παντελεήμονας: Συναγερμός για εξαφάνιση δύο παιδιών 3 και 5 ετών
NewsroomΔύο παιδιά εξαφανίστηκαν από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρχές.
Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 13/01/2025, και ώρα 08.15, εξαφανίστηκαν οι ανήλικοι Αλζακαρία (επ) Ομάρ (ον.) 3 ετών και ο Αλζακαρία Μουχάμεντ Αμίν (ον.) 5 ετών, από τον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής και έκτοτε αγνοούνται.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανήλικων και προχώρησε σήμερα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert. Ο πατέρας των παιδιών φαίνεται να εμπλέκεται στην εξαφάνισή τους.
Ο Αλζακαρία (επ) Ομάρ (ον.) έχει ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1μ., έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλούζα με πράσινη στάμπα, μπλε σκούρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν και πράσινα παπούτσια.
Ο Αλζακαρία (επ) Μουχάμεντ Αμίν (ον.) έχει καστανά μάτια, ύψος 1.10εκ, είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι, μπλε μπουφάν και μαύρα-κόκκινα NIKE παπούτσια.
- Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
- Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
- Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
- Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας