Ελλάδα|30.01.2025 11:59
Πάτρα: Οι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης έστησαν «γλέντι» στο κρατητήριο
NewsroomΜε γέλια, τραγούδια και χορό «γλεντάνε» οι κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα, ενώ βρίσκονται μέσα στο κελί.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό της ανήλικης στην Πάτρα φαίνονται να το... γλεντάνε μέσα στο κρατητήριο. Σημειώνεται ότι αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν στις Αρχές, με τους γονείς της 16χρονης να είναι πεπεισμένοι ότι η κόρη τους κακοποιήθηκε και ζητούν την τιμωρία των φερόμενων δραστών.
Από εκεί και πέρα, ο τρίτος κατηγορούμενος που φέρει το προσωνύμιο «μποξέρ» αναζητείται από τις Αρχές και δηλώνει αθώος.
Διαβάστε ακόμη
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
- Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
- Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
- Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης