Ελλάδα|02.02.2025 10:21
Απόδραση κρατουμένου από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας - «Το έσκασε» από το παράθυρο του μπάνιου
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στις Αρχές για κρατούμενο που απέδρασε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, το βράδυ του Σαββάτου (1/2), ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
Ο κρατούμενος κατάφερε να αποδράσει από το παράθυρο της τουαλέτας, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Ο κρατούμενος είναι Βούλγαρος κακοποιός, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ανέφερε ότι είναι άρρωστος και μεταφέρθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
Διαβάστε ακόμη
- Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα των τριών παιδιών στην Κυψέλη; Στο μικροσκόπιο ληξιαρχεία και DNA
- Χάος στους δρόμους της Αθήνας μετά από μπλακ άουτ στα φανάρια - Τι συνέβη
- Ενεργειακός συναγερμός στην Ευρώπη: Εκτοξεύτηκε το φυσικό αέριο, στα 97 δολάρια έφτασε το πετρέλαιο
- Θυμίζει Lost: Ποιο είναι το περίεργο νησί που εμφανίζεται και εξαφανίζεται από τον χάρτη