Ελλάδα|02.02.2025 10:21
Απόδραση κρατουμένου από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας - «Το έσκασε» από το παράθυρο του μπάνιου
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στις Αρχές για κρατούμενο που απέδρασε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, το βράδυ του Σαββάτου (1/2), ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
Ο κρατούμενος κατάφερε να αποδράσει από το παράθυρο της τουαλέτας, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Ο κρατούμενος είναι Βούλγαρος κακοποιός, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ανέφερε ότι είναι άρρωστος και μεταφέρθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
Διαβάστε ακόμη
- Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς
- Δωρεάν Παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
- Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
- Νέα ανάφλεξη στα Στενά του Ορμούζ: Πλήγματα από τις ΗΠΑ σε δεξαμενόπλοιο και στο νησί Κεσμ - Αντίποινα του Ιράν σε γειτονικές χώρες