Ταξιτζής ήταν στο τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ - Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς
NewsroomΣτη σύλληψη ενός οδηγού ταξί προχώρηση η Ελληνική Αστυνομία, με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, αφού φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ έκανε και επικίνδυνους ελιγμούς.
Εκατοντάδες έλεγχοι σε 24 ώρες
Το περιστατικό έγινε την Πέμπτη (6/2) στην Αττική Οδό, στο ύψος του Κορωπίου, με τον ταξιτζή να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, χωρίς να τηρεί την προβλεπόμενη απόσταση από τους άλλους οδηγούς. Τότε, αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και διαπιστώθηκε ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, ενώ εκείνη τη στιγμή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Όπως είναι λογικό, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 6 το πρωί της Παρασκευής (7/2) μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου (8/2) έγιναν συνολικά 495 έλεγχοι για αλκοόλ σε οδηγούς, με έναν να αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, αφού το αλκοτέστ έδειξε πάνω από 0,80.
Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν ακόμα 30 οδηγοί, με τους 18 εξ αυτών να έχουν ποσοστό από 0,25 έως 0,40, ενώ άλλοι δώδεκα είχαν από 0,41 έως 0,80.
- Μινεάπολη: Οργή για τη δολοφονία του 37χρονου από βετεράνο πράκτορα - Ο Τραμπ κατηγορεί τις τοπικές Αρχές
- Σοκ και οργή: Κουτάβι βρέθηκε δεμένο και κακοποιημένο σε περιοχή της Καρδίτσας
- «Το περίμενα» λέει ο σύζυγος της καθηγήτριας που φίμωσε 13χρονο μαθητή στις Σέρρες
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα απολίθωμα... τέρας, ύψους 8 μέτρων - «Μια εντελώς νέα μορφή ζωής»