Ηλεία: Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για την διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Βάρδα - «Δεν ήθελα να τους σκοτώσω» υποστήριξε στην απολογία του
NewsroomΠροφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει δύο άτομα στην περιοχή της Βάρδας, στην Ηλεία.
Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (06/03) ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας για τις κατηγορίες που έχουν αποδοθεί σε βάρος του, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.
Μετά την απολογία του, η Ανακρίτρια αποφάσισε να του επιβληθεί η προσωρινή κράτηση, έπειτα από την σύμφωνη γνωμοδότηση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
«Μου χρωστούσαν λεφτά»
Όπως μεταδίδει το PatrisNews, ο 46χρονος που σύμφωνα με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει αποπειράθηκε να σκοτώσει δύο αδέλφια ηλικίας 37 και 41 ετών χτυπώντας τα με δύο μαχαίρια που είχε στην κατοχή του, στην περιοχή της πλάτης, υποστήριξε απολογούμενος ότι «τσακωθήκαμε για τα ενοίκια. Μου χρωστούσαν λεφτά. Πήγα εκεί για να τα ζητήσω. Μου επιτέθηκαν, προσπάθησα να προστατευτώ. Βλέπετε πώς είμαι. Με χτυπούσαν παντού, με χτύπησαν και στο κεφάλι με ένα ξύλο. Δεν ήθελα να τους σκοτώσω».
Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην οικία των δύο θυμάτων, στο Συρμπάνι της Βάρδας, το απόγευμα της Κυριακής 2 Μαρτίου.
- Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
- Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
- Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
- Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα