Ελλάδα|15.03.2025 21:57
Πυρκαγιές στην Καστοριά: Τέθηκαν υπό έλεγχο από την πυροσβεστική - Εκτός κινδύνου κατοικημένες περιοχές
NewsroomΥπό πλήρη έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές που ξέσπασαν αργά το μεσημέρι σε χορτολιβαδικές εκτάσεις χαμηλής βλάστησης σε περιοχές της Καστοριάς.
Οι φωτιές ξέσπασαν, από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, σε δύο σημεία στην Ομορφοκκλησιά, στο Υψηλό, στο Δενδροχώρι, στην Πτεριά και σε παραλίμνιο καλαμιώνα στην Πολυκάρπη.
Η άμεση επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς με τη συνδρομή δυνάμεων από την Πτολεμαΐδα, την Κοζάνη, τα Γρεβενά, τις Πρέσπες και δύο ομάδων ΕΜΟΔΕ της Κοζάνης περιόρισαν και κατέσβησαν τις περισσότερες εστίες, ενώ οι πυροσβέστες επιχειρούν να κατασβήσουν μικρές εστίες που βρίσκονται εντός της περιμέτρου της φωτιάς που ξέσπασε νότια της Ομορφοκκλησιάς.
Από τις φωτιές δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές.
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο