Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός για τη νέα κακοκαιρία
NewsroomΤην Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου συγκάλεσε σήμερα το πρωί ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Θέμα της συνεδρίασης το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Επιτροπής, από αύριο Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής χώρας. Επικίνδυνα θα είναι τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Δευτέρας στις Κυκλάδες.
Η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο για να αξιολογήσει, με βάση τα νεότερα στοιχεία και τις υπόλοιπες περιοχές της ανατολικής χώρας.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας έχει επικοινωνήσει με τους ΟΤΑ, τα Σώματα Ασφαλείας κλπ, προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να έχουν πλήρη ενημέρωση για τα επικείμενα καιρικά φαινόμενα και να βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.
- Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ σε πολεοδομίες της Αττικής: Έξι συλλήψεις για «γρηγορόσημο» - Βρήκαν 400.000 ευρώ
- Σάλος με Χέγκσεθ: Ο Αμερικανός υπουργός πήγε επίσημο ταξίδι στη Γαλλία με τη σύζυγο και έξι από τα παιδιά τους
- Θα έδινες 2.000 ευρώ για έναν καλύτερο ύπνο; Η βιομηχανία που γεννήθηκε από την καταπίεση των ανθρώπων
- Τι άλλο θα δούμε; Σκύλος με 1,5 εκατ. followers πουλήθηκε για 26 δολάρια, σφαγιάστηκε και φαγώθηκε σε εστιατόριο