Ελλάδα|15.04.2025 14:05
Εξάρχεια: Τι εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στη κατάληψη Ρασπράβα - Συνέλεξε γενετικό υλικό και αποτυπώματα
NewsroomΚράνη, κοντάρια από σημαίες και φυλλάδια με αντεξουσιαστικό περιεχόμενο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια, όπου πραγματοποίησαν έφοδο νωρίς σήμερα τα ξημερώματα.
Φωτογραφίες από την κατάληψη
Φωτογραφίες από το εσωτερικό της κατάληψης έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΑΣ
Στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ μετείχαν δυνάμεις των ΜΑΤ, της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και άλλων υπηρεσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εντοπίστηκαν άτομα μέσα στο κτήριο. Ωστόσο οι αστυνομικοί βρήκαν πέτρες, άδεια μπουκάλια και κράνη, ενώ πραγματοποιούν συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.
Η επιχείρηση έγινε λίγες μόνο ημέρες μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, όπου άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς και έβαλαν φωτιά σε πάνω από 20 οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
- Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
- Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
- Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό