Ελλάδα|18.04.2025 08:19
Τραγωδία στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Νεκρός 51χρονος
NewsroomΑυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα στη Χαλκίδα, με αποτέλεσμα ένας 51χρονος να χάσει τη ζωή του. Ήταν περίπου 2:30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής, όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στη θάλασσα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του eviathema.gr, ο 51χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος υπό συνθήκες που ερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση: στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική, το Λιμενικό Σώμα και το ΕΚΑΒ τα στελέχη του οποίου κατάφεραν να ανασύρουν τον οδηγό, δυστυχώς όμως ήταν ήδη νεκρός.
Η προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη, από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.
Διαβάστε ακόμη
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social