Ελλάδα|30.04.2025 19:10
Νέος χαμός με τον Αχιλλέα Μπέο: Αποκάλεσε «πρόεδρο των γιδοβοσκών» τον δήμαρχο Τρικκαίων
NewsroomΤεταμένο ήταν το κλίμα στη Γενική Συνέλευση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Θεσσαλίας (ΦοΔΣΑ), με τον Αχιλλέα Μπέο να επιτίθεται σφοδρά στον δήμαρχο Τρικκαίων, Νίκο Σακκά.
Ο Νίκος Σακκάς συγκάλεσε τη συνέλευση, γεγονός που προκάλεσε την οργή του δημάρχου Βόλου, ο οποίος τον κατηγόρησε πως είναι «ντροπή να μη γίνεται καμία ενημέρωση» για μια τόσο σοβαρή διαδικασία.
Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο trikalavoice, ο Αχιλλέας Μπέος δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Σακκά «πρόεδρο των γιδοβοσκών», ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους και προκαλώντας αναβρασμό στην αίθουσα.
Το χαρακτηριστικό βίντεο
Διαβάστε ακόμη
- Ο 15χρονος Ντέρεκ άντεξε 48 ώρες στα παγωμένα νερά κρατώντας την αναποδογυρισμένη βάρκα και τους νεκρούς συγγενείς του
- «Έπεσε το δέντρο ενώ παίζαμε»: Η κατάθεση της 30χρονης μητέρας για το ατύχημα στην Καλαμαριά
- Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. - Το τρίτο ΠΑΣΟΚ και το «φρένο» σε Σαμαρά
- Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα