Πέτρος Λεύκοβιτς: Ομόφωνα ένοχος για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της κόρης του
Καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγο μετά τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ιωαννίνων για την εκδίκαση της υπόθεσης του επιχειρηματία Πέτρου Λεύκοβιτς που βίαζε την ανήλικη κόρη του.
Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος δεν έδωσε το «παρών» ούτε στη σημερινή συνεδρίαση. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες και συλλογικότητες προκειμένου να συμπαρασταθούν στην καταγγέλλουσα Έλενα Λεύκοβιτς. Χθες στην Αθήνα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια έξω από το γραφείο του δικηγόρου του κατηγορουμένου.Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου τόσο για την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου όσο και του βιασμού, με το δικαστήριο να αποφασίζει ομόφωνα την ενοχή του.
Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών άμεσα εκτελεστή
Η υπεράσπισή υπέβαλλε αίτημα να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά λόγω πρότερου εντίμου βίου και επίδειξη φιλανθρωπικού έργου. Ο εισαγγελέας αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης πήρε τον λόγο αναφέροντας πως δεν του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό. Μετά από σύντομη διακοπή και συνεδρίαση περί των ελαφρυντικών το δικαστήριο ανακοίνωσε πως απορρίπτεται η αίτηση για ελαφρυντικά με τον εισαγγελέα να προτείνει 10 έτη για κάθε κατηγορία.
Τελικώς το δικαστήριο μετά από σύντομη σύσκεψη ανακοίνωσε ποινή κάθειρξης 15 ετών άμεσα εκτελεστή.
Οι απειλές του Ταλ Ντίλιαν μέσω Νίξον, η διαφοροποίηση Κικίλια για το αίσχος της δίκης των Τεμπών και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
«Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
Πακέτο με «μόνιμα» και «έκτακτα» μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




