Ελλάδα|01.05.2025 10:20
Κερατσίνι: Συνελήφθη άνδρας για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του
NewsroomΑκόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφεται στην Ελλάδα, καθώς το πρωί της Τετάρτης (30/4) σήμανε συναγερμός στις Αρχές, όταν μια 46χρονη κατήγγειλε τον 58χρονο σύζυγό της.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο εν λόγω άνδρας απείλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια άρχισε να τη γρονθοκοπεί. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, με τον 58χρονο να τους παραδίδει ένα αεροβόλο πιστόλι, το οποίο είχε στην κατοχή του.
Σημειώνεται ότι στο θύμα εγκαταστάθηκε panic button, με τη 46χρονη να μην επιθυμεί να μεταφερθεί σε κάποια προστατευτική δομή. Το ζευγάρι και ο γιος οδηγήθηκαν στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας του Δημοτικού Θεάτρου, με τον φερόμενο κακοποιητή να συλλαμβάνεται.
Διαβάστε ακόμη
- Μέτρα μήνα - μήνα ανακοινώνονται σήμερα στη ΔΕΘ: Τα σημεία «κλειδιά» της ομιλίας Μητσοτάκη
- Ο «Μαραθώνιος» της ΣΤΑΣΥ: Παραδίδεται ο πρώτος ανακατασκευασμένος συρμός του ΗΣΑΠ - Υπομονή για νέους
- Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 31χρονος δράστης της επίθεσης στο ΑΤ Μάνδρας - Το χρονικό και οι μαρτυρίες
- Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους