Ελλάδα|07.05.2025 18:08
Λάρισα: Κινητοποίηση των Αρχών μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας
NewsroomΑπειλή για βόμβα σε υποκατάστημα της τράπεζας της Alpha Bank κινητοποίησε τις Αρχές στη Λάρισα σήμερα νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.
Ανώνυμο τηλεφώνημα στην Αστυνομία ανέφερε για βόμβα στην τράπεζα χωρίς να διευκρινίσει σε ποιο υποκατάστημα, με αποτέλεσμα αστυνομικές δυνάμεις αλλά και πυροσβεστικά οχήματα να σπεύσουν να αποκλείσουν τις περιοχές τόσο στον πεζόδρομο της Παπαναστασίου όσο και στην Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά και στην Καραμανλή.
Τις περιοχές πέριξ και εντός των υποκαταστημάτων της τράπεζας ελέγχουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ενώ στα σημεία έσπευσαν και οι διευθυντές των τραπεζών, σύμφωνα με το www.onlarissa.gr.
Διαβάστε ακόμη
- Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά… σκότωσε τον άντρα της: Η υπόθεση που συγκλόνισε την προπολεμική Αθήνα - Κατάσκοπος των Ιταλών η σύζυγος!
- Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
- Εξαφάνιση 16χρονης από Πάτρα: Το οικογενειακό περιβάλλον στο μικροσκόπιο των Αρχών