Ελλάδα
|
09.05.2025 08:16
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον απανθρακωμένο άνδρα στο Μετς - Τα 2 ευρήματα που προβληματίζουν
NewsroomΆλυτο παραμένει το μυστήριο με τον απανθρακωμένο άνδρα που βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στο Μετς τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/5).
Όπως φαίνεται, ο άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του, με την ΕΛΑΣ να εστιάζει σε όσα στοιχεία βρέθηκαν μέσα στο ΙΧ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένα καμινέτο, αλλά και ένα κουτάλι, κάτι που παραπέμπει σε χρήση ουσιών.
Πάντως, η ταυτότητα του απανθρακωμένου άνδρα παραμένει άγνωστη.
Αυτό που ερευνάται είναι από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο, με τις πινακίδες ωστόσο να δίνουν σημαντική βοήθεια στο να λυθεί το μυστήριο. Υπενθυμίζεται ότι οι πινακίδες είναι από το Βέλγιο, οπότε οι Αρχές αναζητούν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του ΙΧ.
Διαβάστε ακόμη
- Influencers και παρουσιαστές ως ο νέος εχθρός της κυβέρνησης, η αλήθεια για τα εργατικά δυστυχήματα και ο «Σαμαρικός» που συμβουλεύει την Καρυστιανού
- Ραγίζουν καρδιές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στην Ελλάδα σήμερα οι επτά σοροί των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ
- Όπισθεν της κυβέρνησης για τo «μπλόκο» των φορτηγών στον Κηφισό - Τα μέτρα που εξετάζονται
- «Βιολάντα»: Τι έγινε στο εργοστάσιο και πέθαναν 5 εργαζόμενες; - «Δεν θέλω ου!» (Ep16)