Ελλάδα|12.05.2025 20:35
Τραγωδία στην Εύβοια: 62χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε παραλία
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στην Εύβοια, καθώς ένας άνδρας ηλικίας 62 ετών εντοπίστηκες νεκρός στην παραλία «Ασμηνιού» Ευβοίας του δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού.
Σύμφωνα με το Lamia Report, κάτοικοι ειδοποίησαν τη Λιμενική Αρχή των Ωρεών και λίγο αργότερα στελέχη της έφτασαν στο σημείο. Τη σορό παρέλαβε το ΕΚΑΒ όπου την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
- Εμποτισμένο με προπάνιο σε μήκος δεκάδων μέτρων το χώμα στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - Πού στρέφονται οι έρευνες
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...
- Μετά 30 χρόνια και τα Ίμια ανταριάζουν ακόμα - Καταρρίφθηκε το ελικόπτερο ή κάποιους βόλευαν οι θεωρίες συνωμοσίας;