Ελλάδα
|
16.06.2025 21:21
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Χαλκιδική - Έντονα αισθητός στη Θεσσαλονίκη
NewsroomΣεισμός της τάξης των 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/6) στη Χαλκιδική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται κοντά στο Παλιούρι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού είναι 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Παλιουρίου Κασσάνδρας, με εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για τον σεισμό, τα οποία προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ή το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, είναι από αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς της συμμετοχή σεισμολόγου και ενημερώνονται με την άφιξη νέων στοιχείων.
Διαβάστε ακόμη
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)