Ελλάδα|23.06.2025 06:45
Πεντέλη: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι - Ένα άτομο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, τρεις τραυματίες
NewsroomΣοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Διονύσου, στην περιοχή της Πεντέλης, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό.
Το χρονικό
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη σφοδρή πρόσκρουση ένας από τους επιβαίνοντες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ οι υπόλοιποι τρεις τραυματίστηκαν, οι δύο εξ αυτών σοβαρά.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους τραυματίες και το άτομο χωρίς σφυγμό σε νοσοκομείο της Αττικής.
Τα αίτια διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ φως στις συνθήκες της εκτροπής αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις και η αυτοψία στο σημείο.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα εμπορική «βόμβα» Τραμπ: Αυξάνει στο 15% τους δασμούς σε όλες τις εισαγωγές παγκοσμίως
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΑ: Έπαιρναν επιδόματα χωρίς να έχουν κλείσει καν τα 67 - Task Force «ξεσκονίζει» 372 φακέλους
- Από το λούτρινο στην πραγματική οικογένεια: Η συγκινητική «ενηλικίωση» του Παντς, του μακάκου που λατρέψαμε όλοι
- Seedance 2.0: Τι είναι το νέο AI που ξεπερνάει το ChatGPT και εξοργίζει το Χόλιγουντ