Ελλάδα | 05.07.2025 22:31

Κεφαλονιά: Ομαδικός ξυλοδαρμός διανομέα από 4 άτομα - Οι 3 ανήλικοι

Newsroom

Διανομέας έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην πλατεία Βαλλιάνου, στο Αργοστόλι. Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τρεις 17χρονους ανήλικους και έναν 21χρονο άνδρα, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό.

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, οι δράστες προκάλεσαν την πτώση του διανομέα από το δίκυκλο όχημά του και στη συνέχεια τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές.

Ο διανομέας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου.

Εις βάρος των συλληφθέντων, καθώς και των δύο ακόμα νεαρών που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, εξύβριση και απειλή.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των ανήλικων δραστών, κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας τους. Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αργοστολίου.

διανομέαςεπίθεσηΑργοστόλιειδήσεις τώρα