Ελλάδα|02.08.2025 21:50
Φωτιά ανάμεσα σε Κορωπί και Παιανία στα διόδια της Αττικής Οδού – Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
NewsroomΦωτιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου (2/8) στον παράδρομο της Αττικής Οδού, ανάμεσα στο Κορωπί και την Παιανία, γεγονός που αμέσως σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική.
Η φωτιά καίει σε υπαίθριο χώρο ανάμεσα στην Παιανία και το Κορωπί, σε κοντινή απόσταση από τα Σπάτα, κοντά στα διόδια της Αττικής Οδού.
Η εστία έχει περιοριστεί σημαντικά από τις πρώτες δυνάμεις της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο.
Σημειώνεται ότι η φωτιά καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση, με την εικόνα να είναι καλύτερη πλέον.
Διαβάστε ακόμη
- Συνελήφθησαν δύο μέλη μαφίας στο Παλαιό Φάληρο - Οι εκβιασμοί, οι ξυλοδαρμοί και τα προσωνύμια «πίτμπουλ» και «μπουλντόγκ»
- Βίντεο-σοκ από το μακελειό σε σχολείο στην Ταϊλάνδη: Η στιγμή που ο 14χρονος ανοίγει πυρ - Στους 9 ανέβηκαν οι νεκροί
- Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού: Καταγγελίες Μπρουτζάκη για «αυθαιρεσία, φίμωση και δολοφονία χαρακτήρων»
- Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει