Ελλάδα|12.08.2025 17:35
Φωτιά τώρα: Συγκλονιστικές εικόνες από τα πύρινα μέτωπα σε Αχαΐα, Ζάκυνθο και Χίο
NewsroomΑπό το πρωί της Τρίτης (12/8) η Πυροσβεστική βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, καθώς μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται σε Ζάκυνθο, Αχαΐα, Βόνιτσα, Άρτα, Πρέβεζα και Χίο, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.
Τα πιο δύσκολα μέτωπα
Τα πλέον επικίνδυνα και απαιτητικά μέτωπα εντοπίζονται στη Ζάκυνθο, την Αχαΐα και τη Χίο, όπου οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε εκκενώσεις πολλών οικισμών για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται ένα άτομο με ελαφρά εγκαύματα. Οι Αρχές διαψεύδουν τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα για ύπαρξη σοβαρά τραυματία.
Διαβάστε ακόμη
- Στον «αέρα» η συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν: Γιατί οι σκληροπυρηνικοί της Τεχεράνης μπλοκάρουν τις συνομιλίες - Οι όροι του Τραμπ και τα «αγκάθια»
- Πανελλήνιες 2026 - ΕΠΑΛ: Χωρίς δυσκολία τα θέματα που έπεσαν στα Νέα Ελληνικά - Οι απαντήσεις
- «Επιχείρηση Θερισμός»: Πώς το ελληνικό FBI ξερίζωσε τη μαφία των επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αίσιο τέλος: Βγήκαν και οι τελευταίοι εγκλωβισμένοι από το πλημμυρισμένο σπήλαιο - Το χρονικό της δραματικής διάσωσης