Φωτιά τώρα: Τριπλό μέτωπο σε Εύβοια, Τροιζηνία και Ιωάννινα - Ένας τραυματίας
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για τρεις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αιδηψώ στην Εύβοια, στο Διαβολογέφυρο Τροιζηνίας και στη Λάιστα Ιωαννίνων.
Στην Εύβοια η φωτιά καίει στην περιοχή Κανατάδικα και άμεσα κινητοποιήθηκαν κι επιχειρούν 12 πυροσβέστες με δύο οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου, ενώ, στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχει κι ένα ελικόπτερο.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το eviaonline.gr, ένα άτομο από την περιοχή τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.
Στην Τροιζηνία, επιχειρούν 5 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων, 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.
Στα Ιωάννινα στο σημείο σπεύδουν δύο υδροφόρα οχήματα, συνοδευόμενα από πεζοπόρο τμήμα της 5ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (Ε.ΜΟ.ΔΕ.).
- Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
- Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
- Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
- Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο