Ελλάδα|31.08.2025 08:10

Δύο τροχαία στην Εύβοια: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες μέσα σε λίγες ώρες

Newsroom

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στην περιοχή των Ψαχνών, κοντά στο εργοστάσιο «Παλίρροια» του Δήμου ΔιρφύωνΜεσσαπίων, σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε μηχανή και αυτοκίνητο. Οι συνθήκες παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν τρία άτομα. Ο 21χρονος συνεπιβάτης της μηχανής υπέκυψε στα βαριά τραύματά του, ενώ ο 23χρονος οδηγός νοσηλεύεται διασωληνωμένος με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο ηλικιωμένος οδηγός του Ι.Χ. φέρει ελαφρύτερα τραύματα και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες της Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας, αστυνομικοί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Δεύτερο τροχαίο στη Νότια Εύβοια

Λίγες ώρες νωρίτερα, ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Νότια Εύβοια, στον δρόμο Καρύστου – Μαρμαρίου. Αγροτικό όχημα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καρύστου, σύμφωνα με το evima.gr.

νεκρόςΤροχαίαΕύβοιατραυματίεςειδήσεις τώρατροχαία ατυχήματατροχαία δυστυχήματα