Ελλάδα|31.08.2025 09:20
Συναγερμός ανοιχτά της Χίου: Επιβάτης έπεσε στη θάλασσα από πλοίο - Στις έρευνες και το εμπορικό ναυτικό
NewsroomΠανικός επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/08) σε επιβατηγό–οχηματαγωγό πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος-Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε περιστατικό πτώσης επιβάτη στη θάλασσα με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για έναν 32χρονο αλλοδαπό. Ο επιβάτης βρέθηκε στη θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις του Λιμενικού, ενώ στην επιχείρηση αναζήτησης συμμετέχουν τρία πλωτά σκάφη, ένα πολεμικό πλοίο, παραπλέοντα εμπορικά πλοία αλλά και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Οι έρευνες συνεχίζονται σε ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, με άνεμο βόρειο έντασης 3 μποφόρ. Παράλληλα, διερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες της πτώσης, ώστε να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη.
Διαβάστε ακόμη
- Δήμος της Αττικής χορηγεί επίδομα 150 ευρώ για το καλοκαίρι - Πώς κάνετε αίτηση
- Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς - Βρέθηκαν πέντε κάλυκες
- Τρομερό ξύλο Τζόουνς και Ναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ! Το video της σύρραξης
- Athens Pride 2026: Ένα απέραντο ουράνιο τόξο το κέντρο της Αθήνας - Πλήθος κόσμου στη μεγάλη γιορτή υπερηφάνειας