Ελλάδα|31.08.2025 09:20
Συναγερμός ανοιχτά της Χίου: Επιβάτης έπεσε στη θάλασσα από πλοίο - Στις έρευνες και το εμπορικό ναυτικό
NewsroomΠανικός επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/08) σε επιβατηγό–οχηματαγωγό πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος-Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε περιστατικό πτώσης επιβάτη στη θάλασσα με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για έναν 32χρονο αλλοδαπό. Ο επιβάτης βρέθηκε στη θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις του Λιμενικού, ενώ στην επιχείρηση αναζήτησης συμμετέχουν τρία πλωτά σκάφη, ένα πολεμικό πλοίο, παραπλέοντα εμπορικά πλοία αλλά και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Οι έρευνες συνεχίζονται σε ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, με άνεμο βόρειο έντασης 3 μποφόρ. Παράλληλα, διερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες της πτώσης, ώστε να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη.
Διαβάστε ακόμη
- Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai
- Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι
- Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»