Τραγωδία στον Πειραιά: 75χρονος ανασύρθηκε νεκρός από το λιμάνι
NewsroomΝεκρός ανασύρθηκε ένας 75χρονος από τη θάλασσα το βράδυ του Σαββάτου (6/9) στην περιοχή της Πύλης Ε1, στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πειραιά.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
«Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Τζελέπη για πτώση ενός ατόμου στη θάλασσα, στην περιοχή της Πύλης Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά.
Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής όπου ανέσυραν από τη θάλασσα έναν 75χρονο ημεδαπό, χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας ¨ΘΡΙΑΣΙΟ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά».
- Οι αγρότες ζητούν λύσεις και όχι «ασάφειες»: Πότε οι αποφάσεις - Το στοίχημα των «χριστουγεννιάτικων μπλόκων»
- Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
- Φένια Αποστόλου στο ethnos.gr: «Αγωνίστηκα, αντιστάθηκα και σήμερα ζω την κάθε μου μέρα σαν γιορτή»
- Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)